Graag stellen wij ons voor!

Mijn naam is Nàdia en ik ben de eigenaresse van BeautyWish.

Op mijn 18e heb ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik meteen aan het werk gegaan. Zo heb ik veel ervaring opgedaan bij schoonheidssalon Ariane Inden in Ommen, saunacomplex het Nolderwoud in Zuidwolde en de DA Santé in Coevorden. Ondertussen ging ik ook nog naar school om mijn opleiding tot pedicure te voldoen.
Ondernemend als ik ben, ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen op een klein slaapkamertje in Gramsbergen, waarna ik ben verhuisd naar Coevorden met de salon. Na 2 verschillende adressen in Coevorden zijn we verhuisd naar Hardenberg, omdat het pand in Coevorden te klein werd.
Leergierig en altijd in voor wat nieuws. Door de jaren heen heb ik mij flink gespecialiseerd.

Zo ben ik permanente make-up specialist en volg ik hier nog steeds
regelmatig masterclasses voor.

 

Ik streef ernaar de beste te zijn!
Ik mag mij tegenwoordig ook wimperspecialiste, visagist, zwangerschapsmasseuse, huidspecialist en pedicure noemen.
BeautyWish voelt als mijn kindje en ik ben ontzettend ambitieus. Het is een ware passie en ik sta met veel trots in mijn salon.

Naast mijn werk ben ik getrouwd met mijn man, Christopher Broos, waarmee ik in Hardenberg woon.

Je ziet mij in mijn vrije tijd veel tijd doorbrengen met mijn honden in het bos. Ik ben echt een gezelligheidsdier en ga daarom graag op stap met vrienden om een lekker hapje te eten.

 

 

 

Mijn naam is Elsemiek en ik ben werkzaam bij BeautyWish.

Van jongs af aan wist ik dat ik in de beautybranche wilde werken, na 3 jaar naar school te zijn geweest ben ik in 2015 geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste.

Na mijn opleiding heb ik een tijdje gewerkt bij Ariane Inden en Petra Hair Fashion Beauty & Haarwereld.

Sinds Augustus 2018 ben ik werkzaam bij Beautywish waar ik een jaartje met plezier in Coevorden heb mogen werken en nu in het prachtige, nieuwe pand in Hardenberg.

Ik vind het leuk om mij steeds meer te specialiseren, mijn specialiteiten zijn o.a.: Wimperextensions, Lashlift, PlasM en tegenwoordig zijn we ook bezig met chemische peelings voor huidverbetering/verjonging.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen leuke dingen te doen, weekendjes weg met vriend(dinnen) of heerlijk borrelen met elkaar.

 

 

Samen zorgen wij ervoor dat BeautyWish een fijne plek is om naartoe te gaan. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld en is het vooral ook erg gezellig. Of je nou 18 of 88 jaar oud bent, iedereen is welkom en wij hopen dat ook jij je thuis zal voelen in ons mooie pand aan de Bruchterweg 27a. Hopelijk tot ziens!