Graag stellen wij ons voor!

Mijn naam is Nàdia en ik ben de eigenaresse van BeautyWish.

Op mijn 18e heb ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en ben ik meteen aan het werk gegaan. Zo heb ik veel ervaring opgedaan bij schoonheidssalon Ariane Inden in Ommen, saunacomplex het Nolderwoud in Zuidwolde en de DA Santé in Coevorden. Ondertussen ging ik ook nog naar school om mijn opleiding tot pedicure te voldoen.
Ondernemend als ik ben, ben ik in 2012 voor mijzelf begonnen op een klein slaapkamertje in Gramsbergen, waarna ik ben verhuisd naar Coevorden met de salon. Na 2 verschillende adressen in Coevorden zijn we verhuisd naar Hardenberg, omdat het pand in Coevorden te klein werd.
Leergierig en altijd in voor wat nieuws. Door de jaren heen heb ik mij flink gespecialiseerd.

Zo ben ik permanente make-up specialist en volg ik hier nog steeds
regelmatig masterclasses voor.

 

Ik streef ernaar de beste te zijn!
Ik mag mij tegenwoordig ook wimperspecialiste, visagist, zwangerschapsmasseuse, huidspecialist en pedicure noemen.
BeautyWish voelt als mijn kindje en ik ben ontzettend ambitieus. Het is een ware passie en ik sta met veel trots in mijn salon.

Naast mijn werk ben ik getrouwd met mijn man, Christopher Broos, waarmee ik in Hardenberg woon.

Je ziet mij in mijn vrije tijd veel tijd doorbrengen met mijn honden in het bos. Ik ben echt een gezelligheidsdier en ga daarom graag op stap met vrienden om een lekker hapje te eten.

 

 

 

Mijn naam is Elsemiek en ik ben werkzaam bij BeautyWish.

Van jongs af aan wist ik dat ik in de beautybranche wilde werken, na 3 jaar naar school te zijn geweest ben ik in 2015 geslaagd voor de opleiding schoonheidsspecialiste.

Na mijn opleiding heb ik een tijdje gewerkt bij Ariane Inden en Petra Hair Fashion Beauty & Haarwereld.

Sinds Augustus 2018 ben ik werkzaam bij Beautywish waar ik een jaartje met plezier in Coevorden heb mogen werken en nu in het prachtige, nieuwe pand in Hardenberg.

Ik vind het leuk om mij steeds meer te specialiseren, mijn specialiteiten zijn o.a.: Wimperextensions, Lashlift, PlasM en tegenwoordig zijn we ook bezig met chemische peelings voor huidverbetering/verjonging.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen leuke dingen te doen, weekendjes weg met vriend(dinnen) of heerlijk borrelen met elkaar.

 

 

 

Mijn naam is Marianne en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij BeautyWish als nagelstyliste.

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door de prachtige haren en nagels van de mensen om mij heen. Het was dan ook geen verassing dat ik op mijn 17e de kappersopleiding succesvol afrondde. Na 10 jaar als hairstylist gewerkt te hebben, wou ik meer. Ik kwam ondertussen al jaren bij een nagelstyliste en dat wilde ik ook! Ik startte de opleiding in 2009. In 6 maanden wist ik de opleiding tot gel en acryl specialist af te ronden bij Nail Creation in Weert en zelfs de opleiding om les te mogen geven.
Al snel begon ik naast mijn werk in de kapsalon een eigen kleine nagelstudio op een klein slaapkamertje thuis. Zo leerde ik Nàdia kennen. Ik volgde ondertussen heel veel cursussen op het gebied van Nail art en perfectie.
Na 2 jaar rennen en drukte begon ik mijn eigen kapsalon en nagelstudio in het centrum van Coevorden. Na 5 jaar en een baby verder, heb ik de salon terug naar huis gebracht, zodat ik meer thuis zou zijn voor mijn gezin.
Het was ontzettend fijn dat ik meer thuis was, maar miste ontzettend mijn collega’s . Toen Nàdia dan ook met het voorstel kwam om bij haar in de nieuwe salon te gaan werken als nagelstyliste, was de keuze snel gemaakt.
In september 2020 opende Nàdia haar prachtige salon en kon ik me aansluiten bij een fantastisch team. Ik hou ontzettend van mijn werk en vind het dan ook erg leuk om me steeds meer te specialiseren op het gebied van hand en nagelverzorging.
Naast mijn werk woon ik samen met Slavko en onze prachtige zoon Dean in Coevorden. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn, maar  nog meer om met vriend(Inn)en of familie er een feestje van te maken.

Samen zorgen wij ervoor dat BeautyWish een fijne plek is om naartoe te gaan. Als team zijn wij goed op elkaar ingespeeld en is het vooral ook erg gezellig. Of je nou 18 of 88 jaar oud bent, iedereen is welkom en wij hopen dat ook jij je thuis zal voelen in ons mooie pand aan de Bruchterweg 27a. Hopelijk tot ziens!