Welkom bij de academy van BeautyWish!

Wil jij gaan starten in de beauty branche, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of ben je al een tijdje werkzaam, maar krijg je je salon niet van de grond?

Heel herkenbaar! Ik, Nàdia, heb inmiddels 12 jaar mijn eigen succesvolle schoonheidssalon, maar dit was niet zonder vallen en opstaan. Ik wou dat ik iemand had die over mijn schouder mee keek toen ik ‘’maar wat deed’’. Doordat ik toendertijd geen goede begeleiding heb gekregen bij de start heb ik heel wat jaren aangemodderd en dus ontzettend veel kansen laten liggen. Hierdoor duurde het jaren voordat ik daar was waar ik nu ben.

Inmiddels ken ik alle valkuilen door en door en weet ik precies hoe je deze kan omzeilen. Het is absoluut niet nodig om alles zelf uit te zoeken, want de kennis is voor jou gebundeld in een volledig, goed te begrijpen online cursus, die jij vanuit je eigen vertrouwde omgeving kan gaan volgen, op je eigen tempo.

Met mijn cursus ‘’De startende beauty ondernemer’’ leer jij alles wat bij het opzetten van een salon komt kijken, dus van A tot Z. Naast dat je een stukje persoonlijke ontwikkeling gaat doormaken, zal je veel ondernemers skills gaan opdoen.

Je leert bijvoorbeeld over branding, marketing en hoe jij op een zeer effectieve manier snel een volle agenda krijgt. De cursus duurt gemiddeld 5 weken en na deze 5 weken heb jij jouw unieke salon helemaal klaar staan om er een geweldig succes van te maken. Laat mij jou helpen met het leggen van een sterke fundering voor jouw salon, zodat jij die vliegende start kan maken naar een succesvol bedrijf!

Begin meteen met de cursus!

Meld je nu aan!