Tijdens deze ontspannende behandeling gaan wij dieper in op het huidprobleem.
Naast de oppervlakte reiniging en het verwijderen van onzuiverheden wordt er een peeling uitgevoerd die uw huid next level tilt! Hierna word uw huid verwend met een op de huid afgestemd masker en een heerlijke hoofdhuid massage.

Met de peelings van Ekseption behalen we fantastische resultaten, voor net dat beetje meer!

 

Wil jij een huid probleem verhelpen dat meer aandacht vereist? Dan is deze behandeling ook in kuur verband te boeken. We maken samen met u een uniek huidplan voor het aller beste resultaat.
Lees hieronder meer info over onze chemische peelings en de kuur:

Bij chemische peelings denk je al snel aan “foute zuren” die slecht zijn voor je huid. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis en zijn op innovatieve wijze samengesteld om huidproblemen op te lossen.

Het basisprincipe van een chemische peeling (of peeling met zuren) is, ongeacht het soort zuur, hetzelfde: het verwijderen/losmaken van de dode huidcellen én het stimuleren van de celdeling in de diepere huidlagen.

Hierdoor wordt een gladdere, jongere huid verkregen.

Met Ekseption gaan we ervoor zorgen dat de PH waarde van uw huid weer tot een gezondere waarde komt, zodat huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Door de speciale ontwikkeling blijven de werkstoffen doorwerken in de huid en bereikt het zonder bijwerkingen zijn resultaat. In tegenstelling tot andere chemische peelings, mag Ekseption zelfs in de zomermaanden gebruikt worden!

Er zijn 13 verschillende peelings die met elkaar te combineren zijn, voor verschillende huidproblemen:

 • Overgevoelige huid
 • Onzuivere huid
 • Vochtarme huid
 • Acné
 • Rosacea
 • Zonbeschadiging (lange diepe lijnen, droog, rood, verbrand door de zon)
 • Hyperkeratose (verhoorning van de huid)
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Pigmentatie
 • Couperose

Belangrijk: als u kiest voor de peelings van Ekseption in een kuur dan bent u verplicht om de benodigde producten van Ekseption aan te schaffen ter vervanging van uw huidige verzorging.


1. Intake + Voorbereidingsfase

We bespreken je wensen en alle do’s and don’ts. Besluit je na dit gesprek te starten met de behandeling dan wordt dit vastgelegd op een formulier.

Het is vervolgens belangrijk om thuis 2 weken lang de huid voor te bereiden met de juiste producten van Ekseption.

Dit zorgt ervoor dat de PH waarde in balans is, voor optimaal resultaat.


2. Peeling + Repair fase

We gaan je behandelen met de op de huid afgestemde peeling. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Na de behandeling is het erg belangrijk om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, omdat we het bovenste laagje van de huid verwijderen. De huid moet zich gaan herstellen/repareren.

Een paar dagen na de peeling kan je huid wat droog aanvoelen. Dat zijn de huidcellen die vernieuwen. Hierna voelt je huid weer heerlijk zacht aan. De huid dient dagelijks goed gehydrateerd te worden in combinatie met een dagelijkse bescherming tegen UV- stralen. Deze fase herhaald zich zolang je wekelijks (na 7-10) een peeling doet. 2 a 3 dagen voor de volgende peeling vervang je de (reeds aangeschafte) “Repair cream” voor de “Activator cream”.


3. Onderhoudsfase

Als het gewenste resultaat bereikt is, is de na zorg thuis belangrijk om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.
De producten in het pakket dat je hebt aangeschaft kan je door gebruiken. Eventueel kan je dit pakket nog uitbreiden met extra producten voor thuis. Vraag er naar bij de specialiste die je behandeld.
Een onderhoudsbehandeling is vervolgens aan te raden om de 6 tot 12 maanden.


Prijzen:

Behandeling Details Prijs
Kennismakingsbehandeling
(Graag zonder make-up komen)
30 min. € 62,50
BOOST your skin 

BOOST & Relax (met massage)

45 min.

60 min.

€ 72,50 

€ 82,50

 

Kuur 4 behandelingen 

Producten pakket (bij de kuur)

 

€ 250,00 

€ 140,00