Trek de wimper er van de buitenkant naar de binnenkant toe af. Er zal niet aan uw natuurlijke wimpers worden getrokken. Als u klontjes van de eyeliner of mascara op de magneten opmerkt, kras deze dan voorzichtig af met uw nagel op elk van de magneten. Gebruik waterproof make-upremover om de eyeliner van uw ooglid te verwijderen. Laat de remover altijd even een halve minuut weken op je oogleden, zodat de eyeliner vervolgens makkelijk te verwijderen is.

De ingrediënten van de Eyeliner worden allemaal vaak aangetroffen in make-up- en huidverzorgingsproducten en zijn dierproefvrij. Het toegevoegde ingrediënt dat de eyeliner laat werken, is ijzeroxide. Voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten raden we echter geen oogproducten aan aan iemand met reeds bestaande oogaandoeningen. We raden u ten zeerste aan om onze producten op een klein stukje huid te proberen, om eerst op allergische reacties te testen. We raden iedereen ook aan om eerst onze productingrediënten te herzien om gevoeligheden te voorkomen.

Ingrediënten: Water, styrene/acrylic acid copolymer, butylene glycol, CT77266, PEG-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol

Onze wimpers zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische PBT-vezels. Het bandje is gemaakt van katoen. Ze zijn 100% vegan!

Als je de wimpers goed verzorgt, kunnen ze meer dan 40+ keer meegaan. Zorg ervoor dat je de magneten op de wimper na elk gebruik schoonmaakt en opbergt in het doosje! Voorkom dat de wimpers in contact komen met water, omdat ze dan hun krul en vorm verliezen. De levensduur van de eyeliner is 6 maanden na opening.
Ja, we raden je aan om mascara aan te brengen voordat je wimpers aanbrengt, zodat je natuurlijke wimpers goed blend met de magnetische wimpers! We raden af om mascara rechtstreeks op de magnetische wimpers aan te brengen, omdat dit de vorm van de wimpers verstoort en de levensduur van de wimper verkort.
Als de wimpers te lang zijn gaan ze vaak los of irriteren. Knip in dit geval de wimpers af aan de kant met de langste haren (buitenkant), gelijk achter een magneetje, zodat er niks uitsteekt. Zorg ervoor dat er na het knippen geen ruwe randen aan de rand van de wimpers zitten.
Breng 2x een gelijkmatige laag eyeliner aan, dezelfde dikte als de magneten en zorg ervoor dat deze 100% gedroogd is voordat je de wimpers aanbrengt voor een optimale fixatie! Als je wimpers hergebruikt, zijn er mogelijk restanten van mascara of eyeliner op de kleine magneten geplakt. Als je dit opmerkt, kun je het eraf krabben met je nagel of make-up remover op een wattenstaafje gebruiken.
De eyeliner is mega waterproof. Een stevig potje sporten kan zeker en een dagje strand wil ook prima. Een volle duik in het water is af te raden, omdat water de vorm en krul van de haartjes aantast, maar ze kunnen best tegen een spatje regen!
Ja, je kan al je gebruikelijke make-up er onder aanbrengen, als je de magnetische eyeliner maar als toplaag gebruikt.
  • Schud de eyeliner altijd voor gebruik
  • Breng de eyeliner altijd in 2 laagjes aan en zorg dat deze even lang of langer is als de wimpers
  • Laat de eyeliner goed drogen (minimaal 3 min.)
  • Breng een dun laagje mascara aan voor extra stevigheid
  • Check of er geen restanten eyeliner van de vorige keer op de magneetjes zit. Krap dit er anders voorzichtig af met je nagel of gebruik make-up remover op een wattenstaafje.
  • Breng met de applicator of een pincet eerst het magneetje in de binnenste ooghoek aan en klik dan de andere magneetjes op de eyeliner naar de buitenste ooghoek
  • Zorg dat je de wimpers gelijk plaatst met je natuurlijke wimperhaartjes (dus niet te ver naar binnen toe.)
  • Druk de wimpers nog even na met je vingers