Verzenden en retourneren

Levertijd

De producten worden direct vanuit Nederland verzonden. Hou daarom rekening met een levertijd van 1-2 werkdagen. Bestel je maandag t/m vrijdag voor 15:00, dan wordt het dezelde dag verzonden.

De verzendkosten bedragen €4,50 binnen Nederland, €9,50 binnen Europa en 12,50 buiten Europa.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte leverdatum je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@beauty-wish.nl.

De bestellingen worden verstuurd via PostNL.

Ruilen en Retourneren

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat zijn en voorzien van het plastic omhulsel. Wegens hygiënische voorschriften kunnen producten niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken of als het product al in gebruik is genomen.

Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. De verzender is ten alle tijde verantwoordelijk voor de retourzending.

Bij retourzending kan je contact opnemen met info@beauty-wish.nl